En aning rastlös

Vi är inte vidare bra på att ta det lugnt på vår semester. En aning rastlösa, kan man nog säga. "Vara hemma är vi ju resten av året", säger Mr P. 

Hittills har vår semester varit:
2 dagar hemma
10 dagar i Norrland (med en liten semestertripp på semestern till Norge, via Finland, på 4 dagar)
4 dagar hemma
2 dagar på Tjörn

Och nu hemma i 4 dagar igen, innan vi åker tillbaka till Tjörn i 3-4 dagar igen.

Sista veckan på semestern har varit obokad och det går ju inte. Mr P har letat resor sen vi kom hem från Norrland, fast solresor är ju rätt kört. Men nåt måste vi göra, så letandet fortsatte.

Förra året körde i en semester i Dalarna och sen avslutade vi med en tripp till Köpenhamn. Det bästa av båda världar, landsbygd och storstad. Så vi tänkte göra samma sak i år. Det slutade med att vi åker till vårt favoritland och en favoritstad: Danmark och Ålborg. Nära men ändå borta. Inte jättestor storstad, men det spelar ingen roll. För minst ett besök varje år i vårt västra grannland måste jag göra, annars blir det inget bra. 


Så i sommar har vi besökt 4 av 5 nordiska länder, det är rätt okej tycker jag. Jag hade tyckt det varit kul om vi hunnit med Skåne också, i alla fall Smygehuk. Då hade man kunnat skryta med att ha varit längst norr och längst söderut i vårt avlånga land, på samma semester. Men Skåne får vänta antar jag. Fast vi har ju en obokad helg kvar........