Grattis min lille skurk!

Idag firar vi en 10-åring. Grattis älskade unge! För 10 år sen satt vi förvirrade i ett rum på specialist-BB och försökte förstå att du redan hade kommit ut. Några veckor för tidigt och väldigt liten. 2100 gram och 45 cm lång låg du där.

Du är snäll och omtänksam. Du älskar och tar hand om din syster, "min bebis" var det första du sa när hon kommit hem från BB. Du bryr dej om andra och vill att alla skall må bra. Och du är väldigt lik din morbror med det. Ni båda gillar också att bygga saker och ni båda skadar er ofta. Det där med att du vill bli snickare, känns lite oroligt för en mamma, med tanke på skadorna din morbror fick. Ni båda är spelleviker, fast du är aningens vigare än morbror var.

Så grattis älskade unge på din 10-årsdag. Släkten kommer i eftermiddag och då blir det gulaschsoppa, som du beställt. Pokemontårta och kladdkaka till efterrätt. Och några presenter till får du säkert. Knäppgöken har verkligen tänkt till.

Och ja, jag snart sluta kalla dej för min lille skurk. "Ja, jag vet att jag stal ditt hjärta när jag föddes", brukar du säga och se lite generad ut. Så snart skall jag sluta med det, eller kanske inte. Det är ju lite kul att retas.