Moneybrother

Vi drog till Slussens Pensionat, jag och Mr P, för en semesterdate på tu man hand. För er som inte vet, ligger Slussen på Orust, nån mil från Henån. Pensionatet ligger alldeles vid vattnet med en underbar utsikt.

På pensionatet är det olika artister som uppträder, lite avskalat och mysigt. Och när vi var där igår, var det Moneybrother som spelade. Vi visste inte så mycket om honom utan det var ett datum som passade. 

Vilken trevlig överraskning han var, pengabrorsan. Bara han och en gitarr på scen. Han gick på 21.30 och klev, motsträvligt, av 00.30 (en liten paus i mitten). Vilken duktig sångare och musiker. Och de roligaste mellansnack jag hört. Han är med i Så mycket bättre i år och det skall bli kul att se honom där.

Romantiken då? Hahaha, det var bara att glömma. Vi satt 8 personer på varje bord och ljudvolymen var så hög att jag inte hörde Mr P på andra sidan bordet. Men innan spelningen strosade vi runt i Slussen och det var mysigt. Och bara det att inte behöva tjata på någon att sitta still vid matbordet och äta ordentligt är ju rätt skönt bara det.