Nu är det ok!

Halloween och Alla helgonahelgen är över. Och vad innebär det?? Jo, NU ÄR DET UPPLADDNING INFÖR JULEN!! 

Tre veckor till advent och det är hög tid att sätta fart. Kalkon till lunch, julmust och vörtbröd. Och tomtegröt till middag. Japp, nu växlar vi upp. Fram med julmagasinen och börja planera.

Julklappsköpandet ligger mycket bra till och kidsens kalenderpresenter är klara sen länge (förra året hade jag bara fyra klara när 1 dec kom). 

Vi möblerade om i går och det blev så bra. Och självklart har julgranen en ny toppenbra plats. Vi kommer att sitta och titta på våra adventsstakar, frågan är bara om de är fina. Vi köpte nya förra året och vi minns inte hur de ser ut. Om två veckor får vi se. 

Julen 2018 - NU KÖR VI!!




#1 - - Catharina Jonsborg:

Fel, fel, fel! Det får aldrig vara jul förrän tidigast efter min födelsedag den 23 november. Helst inte förrän 1 dec. Så det så :)

Svar: Hahaha, för att vara en sån öppensinnad person som du är, tycker jag att du är lite väl trist och träig i denna fråga :-)
piaspraliner.blogg.se

#2 - - Catharina:

Måste ju få va träig och ensidig i någon fråga för bövelen:) Hatar att fira födelsedag bland en massa julpynt, äta julmat eller gu förbjude öppna en födelsedagspresent inslagen i julpapper. Hujedamej då en sån skymf ;) Letat spavistelse för hela familjen inför min födelsedag i år och det var fasen inte lätt då de flesta ställen börjar sin julbord just den helgen. Lyckades dock till slut slippa julmaten men nog fasen ska det vara julmarknad och julpynt ändå, grrr!

Svar: Hahaha, jag förstår dej faktiskt när det gäller födelsedagen. Så du får väl vara lite motvals i denna fråga :-). Hoppas din födelsedag blir så julfri det bara går :-).
piaspraliner.blogg.se