En kalashelg!

I förra veckan fyllde W år. Hela veckan har jag plågat honom med minnen från när jag fick värkar, när jag fick åka ambulans, tiden på sjukhuset och senast igår var det exakt 7 år sen vi kom hem från sjukhuset. Allt sånt lär den stackars lille grabben få genomlida resten av sitt liv. Än tycker han det är lite kul men vi får se hur det låter när han blir 14.... Tänk er första gången han har en flickvän hemma på sin födelsedag! Ojojoj, vilken jobbig mamma jag lär bli.
 
Födelsedagen började med skönsång på morgonen. Lyckan var fullkomlig när han fick en efterlängtad snow-racer. Lite småsur över att inte få så många leksaker, men eftersom vi visste att ett barnkalas var på gång fick han faktiskt klara sig utan tyckte vi.
 
 
Och nog var han nöjd ändå med sin stora present. Den har varit båda barnens TV-stol denna vecka.
 
 
Firandet fortsatte på lördagen med ett hejdundrande barnkalas. 25 vilda barn i åldrarna 3-7 år fick härja fritt i den hyrda lokalen. Korv serverades och chips, godis och kakor stod framme hela tiden. Alla barn var fantastiskt fint utklädda, både otäcka och en och annan prinsessa dök upp. Istället för godispåse fick alla barn en liten låda med barnets namn på och den var fylld med godis. Och hur gärna jag än vill ta åt mej äran för den idén, måste jag ju erkänna här och nu att det inte var jag som gjorde dem. Nej, det var barnens faster som knåpat ihop dem kvällen innan.
 
 
 
 
Dagen efter kalaset var det dags för släktkalas och då hade födelsedagsbarnet beställt en monstertårta. Så då var jag ju tvungen att göra en. Han hade beställt en blå hemsk tårta. Och jag tycker nog att vi lyckades rätt bra. W satte dit alla tänder, så där otäckt som bara monster har.
 

Men nu när Halloween är avklarat och det är ett halvår till nästa barnkalas är det dags att börja tänka på julen. Japp. Om en dryg månad är det 1:a advent, så nu måste det planeras. Mitt första projekt får vara att hitta ett perfekt pepparkakshus. Fast eftersom jag alltid måste göra saker lite svårare är jag mer inne på en pepparkaksborg eller ett slott kanske.... Vi får väl se vad det blir.
 
 
Visa fler inlägg