Min topplista

Ibland fastnar jag framför TV:n och kollar på något intelligensbefriande,det finns mycket skit att se på. Jag fastnar i Hotel Inspector, Cupcake King och Home and Away (eller En plats på landet som det heter på svenska). Här kommer min topplista (utan inbördes ordning) över småsjuka realityshower som får mej att glömma att städa: 
 
- Call of the Wildman - här har vi Turtleman som härjar i obygden i Kentucky. Hans jobb är att ta hand om sköldpaddor, skunkar, ormar, pungråttor mm som finns där de inte skall vara. En riktig Bluegrass-typ som kan ses på Animal Planet. 
Finding Bigfoot - ni fattar själva, ett program man inte kan missa! Ett gäng "forskare" som ger sig ut i obygden var som helst i USA och letar efter Bigfoot. "Believers" som sett varelsen eller bara spår, inget är för litet för att gänget skall ge sig ut och undersöka. För trovärdighetens skull har de också med en "skeptiker" som inte tror alls på sånt här. 
- Ice Road Truckers - En klassiker. Is, stora långtradare och tävling. Pålitligt och bra. 
Ax Men - Timmerdags! Möt männen från Oregon som riskerar sina liv för virke. Möt de manliga männen från skogarna.
- My cat from hell - En "katt-beteendevetare" med kul skägg åker runt till folk som har galna katter. Han är en "kattlyssnare" och fixar alla problem man kan ha med sin katt. 
- Fishtank Kings - Man bygger stora akvarium till de superduperrika människorna som vill ha en haj eller något annat exoktiskt där hemma. 
- Guldjakt i Yukon - Modern guldrusch och skattjakt. Farligt, smutsigt och slitigt. Man kämpar och man bråkar med varandra. Man slåss mot berget och mot gäldenärer. Det är kallt, det är jävligt på National Geographic. 
- Gator Boys - två polare som tar hand om alligatorer, som är där de inte skall vara, de heller. I Everglades hittar vi dem. Lite alligatorbrottning och lite cat-fights mellan de två tjejerna som jobbar på företaget hinns också med. 
- Äckliga sätt att bli rik på - ett av de äckligaste programmet jag sett. Man tjänar pengar på att gräva fram mängder av metmaskar, musslor och annat äckligt i flodbankar.  

Bubblare:
Mermaids: the new evidence (forskare som letar spår, samma som Finding Bigfoot fast under vattnet), Rescue Ink (en grupp med åtta tuffa killar täckta av tatueringar kommer New Yorks djur till undsättning...) och ett galet program om nån slags "jag-sjuter-flest-alligatorer-tävling" i Lousisianas träskmarker (där man kan undra om det verkligen finns såna hillbilly-människor eller om allt bara är fejk). 
 
 
Visa fler inlägg