Lite Instanytt

På Instahimlen har det inte varit något nytt. Huvudet snurrar av inlägg på alla sociala medier jag använder, men när jag väl får tid över blir jag bara trött och oinspirerad. Det är väl lite så det är ibland i livet. Typ just nu. Men lite instabilder kan jag ju slänga in.
 
Typ en solig söndag i Väröbacka. Grill, slappande och studsmattestudsande var det enda vi skulle göra. Och det enda vi gjorde. En härlig dag.
 
 
Annars har det mest varit deppigt värre. Djupa funderingar om livet och så. Sånt är ju också livet ibland.
 
 
Och ibland lite godis. För att belöna eller för att pigga upp. Eller bara för att jag är vuxen och får äta det när jag vill.
 
 
Ungefär så skralt har mitt Instagramflöde varit den senaste 1.5 veckan. Inte mycket att hänga i julgranen precis. Snart skall jag rycka upp mej. Både här i bloggen och på Instagram. Och kanske i livet också, när jag tänker efter.
 
Slutligen ett litet Insta-tips. Jag följer så många bra konton, vackra, inspirerande, tänkvärda och bara roliga. Och så följer jag @stylistjonashallberg. Minns ni honom från Let's Dance? Hans Instagram är precis som han var där. Men det är betydligt roligare att följa honom på Insta. Helt underbart galen! Är jag deppig letar jag fram hans konto och ett leende sprider sig inombords och på utsidan också. Han är helt klart FAB och min solstråle i den trista vardagen just nu. Så gå in och kolla honom!!!