7-årskalas

I dag har vi haft ett 7-årskalas för den lilla knäppgöken. Vi hade lovat henne ett kalas för hela klassen plus några andra kompisar. 34 ungar var vi uppe i, när vi var som mest. Fast jag hade då råkat räkna några två gånger, så vi blev "bara" 27 ungar. 

Vi hade hyrt en av skolans gymnasiksalar. Ett väldigt smidigt sätt att kunna ha stora kalas. Korv, fika och lekar klarades av på 1.5 timme. Grabbarna blev så varma att tröjorna åkte av.


Knäppgöken började med upprop och sen körde vi igång. Hon hade en visselpipa och styrde sina kompisar med hjärnhand, det blir antingen lärare eller chef av henne när hon blir stor. 

Lite tårar men mest skrik och spring. Lekar lektes och fika åts. Godispåsar delades ut, och här muttrades det lite bland några kids. Tydligen var det inte tillräckligt mycket, tyckte de små. Men föräldrarna var nöjda, för att få hem sockerstinna kids kl 19 en fredagskväll vill väl ingen. 

Presenterna öppnades och jag blev förvånad över vilka fina saker hon fick. Inga dubletter eller onödiga saker. Nu kan knäppisen pyssla och måla och mängder av Frostsaker. Och smycken fick hon förstås. Tydligen har hon varit väldigt tydlig till vissa grabbar vad de skall köpa. En mamma sa att knäppisen sagt åt hennes son att honn ville ha örhängen "så då tycker han att det är bäst att lyda". 


Det var en trött men lycklig liten tjej som efter många om och men somnade. I morgon får hon fullt upp med att leka med allt fint hon fått. Tack till alla kompisar som kunde komma och göra hennes 7-årskalas så lyckat. 
Visa fler inlägg