London, please!

Rastlösa familjen klarar inte av en hel semester utan några planer. Vi har verkligen försökt, in i det sista. "Vi kan ju åka till Karlsborg och bo en natt, eller på Läckö slott", har jag försökt. "Mmmm, om vi inte hittar något annat", blir svaret från Mr P. Han är liksom fast i att resa i väg och jag är ju inte den som säger emot. Att vara hemma i 4 veckor känns ju som ett straff. Visst åker vi till pappsen och till Mr P:s föräldrars stuga. Men ändå, det är ju liksom på hemmaplan. 
 
Vi har tänkt på Astrid Lindgrens Värld och Kolmården (fast orka med ett zoo till liksom, vi åker på olika zoo vartenda jäkla år). Vi har funderat på Sörmland, Värmland, Närke och Stockholm. Men den där solsemestern vi gjorde i maj sitter ju fast i skallen. Så den senaste tiden har vi varit flitiga besökare på resebolagens hemsidor, på jakt efter en sista minuten-resa. Tills i fredags och BREXIT blev ett faktum. Punden dök och vips ploppade en ny idé upp: Varför inte åka till London??
 
 
 
Så nu är det London för hela slanten. Men här tar det stopp, för jag var i London 1985 och då bara över dagen, som utflykt på min språkresa. Det har ju hänt en hel del sen dess. Så nu behöver jag hjälp!
 
Bombardera mej med Londontips. Hotell, områden - vart skall man bo och inte. Vad skall man göra och vad får man inte missa! Bra ställen för kidsen. Restauranger i närheten av hotellen. Och inte minst, tips på bra shopping. Kläder och självklart Scrapaffärer! Så sätt igång! Bombardera mej!!!!
Visa fler inlägg