Ytterligare en dag

Att resa till Kreta i mitten av maj, var en chansning det visste vi. Mulet emellanåt och väldigt blåsigt. Så blåsigt att det i eftermiddags blev röd flagg på stranden (men vad gör det när man kan sitta i standkanten och bli översköljd av stora vågor eller bada i någon av de två poolområdena som finns här.


Alla har det härligt ändå och i morgon skall det visst bli ännu varmare. Hoppas bara att det inte blåser så förbaskat resten av dagarna här. Man vill ju liksom bli genomvarm.

Men nu sitter jag här ensam på balkongen med favorittidningen och ett glas bubbel. Mr P aka "Fotonörden" är ute på stranden för att fånga det perfekta ögonblicket eller nåt. Knasbollen ligger och kollar på Star Wars medan Knäppgöken åter ligger i badkaret och idag tydligen är en bläckfisk. Minns ni filmen "The Mermaids" med Cher (en av mina favoritfilmer). Knäppisen är precis som yngsta dottern i den filmen. 

Snart dags att ge sig ut på stan och äta. I dag tänker vi gå ända upp till Gamla Stan och äta. Därifrån är utsikten enastående, kanske det blir några foton i morgon i bloggen. Och kanske vi springer på vår controller på jobbet, som också skulle hit i veckan. 


Visa fler inlägg