Granen på plats

Tyst på bloggen ett tag, anledningen är privat men jag kan säga att livet inte är vidare rättvist. Men för att barnen skall få en bra jul får man ju bita ihop mellan allt elände.

Så idag åkte vi ut på landet och sågade oss en gran. Inte hur som helst, förstås, utan hos en odlare. Man fick låna en såg och sen fick man ge sig ut på odlingen och leta. Där ute på landet var det en del snö och mer föll när vi var där. 

Det var verkligen så mysigt och kul. Knäppisen valde att stanna hemma, tre timmar på leklandskalas tog ut sin rätt, men Knasbollen, Mr P och jag åkte iväg. Svårt att hitta en fin gran bland all snö men vi blev nöjda till slut. 

Knasbollen sågade och ropade: "Timber!" när trädet föll. Vår lilla gran såg futtig ut ute på fältet och jämfört med andras granar. Framför oss hade några en gran där 4 personer fick hjälpas åt för att få den genom nätgrejen. Vår gran fixade säljaren själv på 5 sekunder. 

Men här inne är den perfekt. Så fin och det luktar underbart. Känner att julstämningen trots allt börjar komma. Tyvärr kan jag inte visa en pyntad gran än, den står fortfarande och droppar isklumpar, men i morgon kommer bildbevis. Ni får nöja er med bilder från när vi hämtade den. 
Visa fler inlägg