Mästardrömmare

Kollar på kvartsfinalen i fotboll och gör det jag är bäst på. Jag är bra på många olika saker men en sak jag är outstanding på, det är att drömma och fantisera. I min hjärna pågår det hela tiden olika drömmar som ofta är helt orealistiska. Man kan anklaga mig för många saker men att vara realist är inte något av det. 

Hemnetdrömma är jag alltid bra på och idag hittade jag den senaste drömmen. Ute på fina Härön utanför världens bästa ö, Tjörn. Kolla in bara! Det behöver renoveras och jag ser framför mig att allas vår Ernst spelar in nästa säsong här. Vet inte om jag egentligen vill att Ernst ska inreda mitt hem, gillar honom skarpt, men han har lite för lite ananasar och alldeles för lite färg. 




Visst vill man bo här!! 





Jag känner mej full av kreativitet och har redan börjat planera var jag ska sitta och skriva mina böcker. Jag menar, allt som finns i min skalle måste ju ut nån gång, så att andra också kan upptäcka vilken förträfflig drömmare jag är. 

Nu ska jag bara vinna en jackpot på Lotto och vips är drömmen min.

Har ni inte smakat Steinbrenner och Nybergs Rabarberbullar måste ni det! Det är en order. Om jag bara får äta en onyttig sak resten av livet, är det dessa bullar. Så jäkla gudomligt goda, så har inga bilder på dem. De tog slut alldeles innan jag hann fota dem. Tänk att sitta här och bara trycka i sig dessa underbara bullar. 
Visa fler inlägg