Full fotbollsvecka och mors dag

Den lilla knäppgöken har haft en fullspäckad fotbollsvecka. Vilket är lite kul eftersom hon är inne i en svacka, velar om hon ska fortsätta eller inte. 
 
I onsdags samlades alla flicklag på fotbollsplanen för att överraska landslagsspelaren Elin Rubensson. Inför det stundande VM spelas det in pepp-filmer med spelarna. Och eftersom Elin bor i Lindome fick klubben frågan. Jättekul att se hur överraskad hon blev. Filmerna kommer spelas upp i samband med matcherna. 
 
 
Och i lördags var F-09 maskotar till herrlagets match. De spelar i Division 1, södra, så det var inte så mycket folk på matchen. Men tjejerna var peppade. Knäppisen sa "Hoppas jag får en snygg att gå in med". Och sen efter en stund kom det "och en som inte dregglar". Vet inte var hon har för bild av fotbollsspelande killar. Det slutade med att hon fick gå in med en kille från motståndarlaget. Och inte var han snygg heller, men han dregglade i alla fall inte. När hon kom av planen sa hon högt "Åh, vad cringe". Samtidigt som alla pensionärer och andra på läktaren skrattade.
  
 
Mors dag firades med blommor, choklad och en handgjord present från träslöjden. Och dagen avslutades som alltid hos svärföräldrarna, där jag och svärmor drack Prosecco. En toppendag, helt enkelt.