Rensar för fullt

Om bara några dagar går flyttlasset från Mölndal in till centarala Göteborg. Kontoret flyttar till nya fina lokaler. Och dit får vi inte släpa med oss en massa skräp. 
 
Man samlar på sig en massa skit under alla år man har jobbat. Och även om jag ofta skryter om att jag är digital och inte använder papper i mitt jobb, så inser jag att även jag har samlat på mej en massa skit. I min låda hittade jag detta.
 
 
När jag började på avdelningen för drygt 8,5 år sen delade jag rum med två kollegor och de hade en svärburk. Varje gång man svor fick man böta en krona. Till slut hade vi svurit så mycket att vi kunde köpa något att dricka på någon avdelningsdag. Men när e-handeln då infördes slutade vi, det blev för dyrt. Kvar fanns fem små gamla kronor som nu åker i soporna. 
 
Vi får bara ta med oss så mycket som ryms i vårt privata skåp på det nya kontoret. Och jag tycker nog att vi lyckats bra med detta. Här i lådan (som motsvarar utrymmet i ett skåp) ligger det jag och två kollegor ska ha med oss.
 
 
 
Några saker till kommer att hamna i lådan innan flyttlasset går men vi tycker ändå att vi lyckats rensa bra. Det kan hända att vi bjuder in en eller två kollegor till att dela låda med oss, det finns ju plats liksom.