Granplockning!

Idag har det julats här i radhuset. Vi har plockat oss en gran. Älskar att åka ut på landet, till granodlaren, och plocka en gran. Färskare går inte att få. Man lånar en såg och går ut och väljer en bland alla granar på de olika fälten. Sen får man hjälp att näta granen, betalar med swish och åker hem. Och om det inte är någon där, får man näta den själv och swisha. I år var det så jäkla mycket folk! Men så roligt. Och när allt var klart kunde man grilla korv över öppen eld. 
 
 
Sen har det städats och pyntats hela eftermiddagen. Granen som vi tyckte var så liten och nätt där ute på fältet, var inte så liten när vi väl kom hem. Det blir trångt i vardagsrummet. 
 
 
Hos oss är det inget tema, utan extra allt. I många fina pastellfärger och smällkarameller i pastell och zebramönster. Älskart!  Tomtar har knäppisen ställt upp lite över allt, så nu är det minsann jul på riktigt. Och för att riktigt få känslan av jul, blir det tomtegröt till middag. Nu kör vi sista veckan med maximal jul!
 
 
 
Dagen till ära, det är ju ändå tredje advent, bli det en vacker låt, framförd av en sångerska som jag kan tycka är väldigt bortglömd. Jag ger er: Hallelujah med KD Lang. Höj volymen och njut!