Dags för nyårslöften

Vad har du för nyårslöften? Är du en sån som gör en lång lista med löften som bryts i februari? Eller en sån som håller allt? 

Jag gillar inte regler vidare mycket och nyårslöften ännu mindre. Men om jag skulle vela ha några, finns det så mycket man kunde lova. 


Frågan är vad man skulle välja. Man skulle kunna träna mer, äta nyttigare, bli grym på padel, sluta äta godis och gå minst 10 000 steg om dagen. Fast det är inte min grej, jag gillar att träna lite lagom och äta gott. 

Och att umgås mer med vänner och kanske hitta nya att umgås med känns ju inte aktuellt i dessa tider. Vi får väl se vilka av ens vänner som finns kvar i ens liv när pandemin är över.


Jag skulle kunna lova att måla mer, scrappa oftare och skriva mer. Låta kreativiteten ta plats mer i mitt liv. Eller skratta mer, göra mer oväntade saker, gå på äventyr och bli en lyckligare människa.


Men alla såna löften innebär ju att man inte är nöjd med den man är och jag gillar ju faktiskt mig själv. Så även om jag absolut kan bli en bättre version av mig själv, så vill jag inte tvingas att bli det. 

Så jag har kommit fram till två mål med 2020: jag ska lära mig att äta med pinnar (rätt pinsamt att jag inte kan det, jag som är sån sushiälskare. Och jag ska lära mig sticka strumpor. Det sista tjuvstartade jag med i går. Vi får se hur det går med hälen. 



Visa fler inlägg