Halvårssammanfattning

Nu har ju nästan halva året gått av 2018. Så det är kanske dags för en liten sammanfattning av det första halvåret.
 
Året började skit, med en papps på sjukhus. Där låg han mer eller mindre i 4 månader på detta år. Jobbigt och oroligt förstås. Men i maj skrevs han ut och nu är han nästan som vanligt igen. Tunnare men kanske ännu mer enveten än tidigare. 
 
Annars har jag och Knäppisen varit på hundmässa:
 
 
Jag och Knasbollen var på Sci-Fi- mässan. 
 
Det var en lång och kall vinter. 
 
 
Knäppisen gjorde sin första gymnastiktävling och fick silver! Överlycklig tjej. 
 
 
Knäppisen fyllde 9 år och hade badkalas. Och hon hade en teateruppvisning, där hon spelade superhjälten Superfly. 
 
 
Vi var i Surahammar och firade traditionellt Valborgsfirande. Men Knäppisen tyckte det var otäckt med all eld, så vi promenerade hem tidigt. Höll på att gå vilse i Sura, men det blev bra till slut. 
 
 
Våren kom och det blev prinsbröllop i Storbritannien. 
 
 
 
Vi hade tjejhelg med Ullaredsbesök och scrapmara. Skolavslutningar och utflykter har avlöst varandra. Kalas och studentfirande har vi också hunnit med.
 
Och så var det konsert. Med Foo Fighters. Förra gången de var i stan ramlade Dave Grohl ner från scen och bröt benet. Jag tänkte inte vara sämre jag, en Foo Fighterskonsert utan en skadad fot, tänkte jag, så jag såg till att stuka min fot rejält. One for the team, liksom. På väg in till konserten såg jag inte ett litet mesigt trappsteg och vips låg jag på marken. Blev omlindad utanför Ullevi av två snälla sjukvårdare. Konserten var bra ändå och svärfar hämtade oss inne i stan. Tre veckor senare är det ok med foten, men ännu inte bra. 
 
 
Nu laddar vi för ett ännu bättre halvår, även om jag är aningens deppig över att vi nu går mot mörkare tider. Min favoritårstid är försommar, så när den är över blir jag lite låg. Men då får man göra roliga saker för att pigga upp sig. Det skall vara kalas på olika håll och kanter, fisketurer, semester på Öland och i Skåne, scraphelger och en massa annat kul.