Tågtankar

Sitter på tåget och drömmer mej bort. Där ute är det grått o trist, men ändå kan man ana våren. Någonstans där ute finns den, ligger och samlar kraft. Och snart kommer den.

Utanför far mina barndoms trakter förbi. Och jag undrar hur många gånger jag rest denna sträcka. Egentligen. Jag lämnade Skövde där mina föräldrar bott och jag själv sommarjobbat. Falköping passerades med en väldigt fart. Inte riktigt den fart jag hade när jag övningskörde där. Och Herrljunga, här har jag tillbringat mycket tid i simhallen och tränat konstsim. För att inte tala om alla gånger jag bytt tåg där för att åka till Vara eller hem till Göteborg. Och jag får ju inte glömma alla resor genom åren till Stockholm och jobb.

Sånt kan man sitta och tänka på, en vanlig tisdag i februari. Istället för att tänka på jobb. Eller tvätthögen där hemma. Eller på något annat trist. Då är det skönt att bli lite nostalgisk ibland.


Nya favoriter

Jag är en flitig bloggläsare utan någon speciell inriktning. Det finns några "kändisbloggar" jag gärna följer och sjävklart några scrap-och pysselbloggar att inspireras av. Eftersom jag också älskar att baka, följer jag självklart några sådana också. Och nu när våren närmar sig gäller det att hänga på några trädgårdsbloggar också.
 
Nu är det ju inte så att jag slaviskt följer alla bloggar jag läser, någon eller några om dagen blir det. Läser ikapp mej på en del och läser andra ibland. Ibland vill man ha inspiration om det ena eller området. Eller bara drömma sig bort.
 
På sistone har jag ramlat in på tre härliga bloggar, som jag blir glad och inspirerad av. Allt och/eller ingetHelt enkelt hos mej  och Hildas hem är mina nya favoriter. Och när man hittar nya bloggar, länkar de till andra bloggar och så rätt som det är har man inget annat för sig än att följa bloggar :-).
 
Visst blir det en del Instagram också, men att läsa en blogg är något speciellt. Och varje härlig blogg jag läser blir jag inspirerad av, jag vill också göra så fint och jag vill också ha en sån härlig blogg. Så emellanåt gör jag ett tappert litet försök att bli en flitig bloggare, det går väl så där. Men jag jobbar på det och en dag kanske jag också har en sån härlig blogg.
Visa fler inlägg