Lite bloggkärlek

I allt prat om näthat har en av mina blogg-favoriter Sockerrus startat en våg av blogg-kärlek. Helt rätt tycker jag, för jag förstår inte varför man lägger tid och energi på att läsa en blogg som man inte gillar och sen tar sig tid och kommenterar. Nej, fram för postiva kommentarer och lite blogg-kärlek!
 
Och för att sprida detta vill jag berätta om några av mina favoritbloggar:
 
Caths Corner skrivs av en god vän till mig. Vi bor nära varandra men lever ändå helt olika liv. När jag läser bloggen blir jag påmind om att det finns ett liv när barnen växt upp och hur förbaskat skönt det är att inte ha husdjur :-).
 
Elsa Billgrens blogg läser jag bara för att den är så vacker och skönt skriven. Vackra bilder och härliga klänningar.
 
Allt och/eller inget är en ny bekantskap för mig. Men en blogg där jag blir inspirerad och glad av.
 
kungen & majkis är så rolig att läsa, inte för att jag gillar att virka men ändå. Glad och inspirerad blir jag i alla fall.
 
Scrapbalans är bloggen där man kan bli inspirerad om allt som har med scrapbooking att göra. Varje vecka läggs nya alster upp som inspirerar och ger tips. Gisela som har bloggen, driver butiken där jag är stammis. Och emellanåt kan man hitta mina små alster här också.
 
Craft & Creativity bejakar pysselnörden inom mig. Åh, vad jag vill handla en massa pyssel och sitta hela dagarna och skapa. Den får mig att längta tills dess att lilla E är aningens större och kan vara med.
 
Cesars trädgårdsblogg ger mig inspiration till trädgårdsarbete. Så vackra bilder och så enkelt, inga konstigheter liksom.
 
Söta saker är precis vad det låter, en blogg full med söta saker. Gott och läckert!
 
Och inte minst Sockerrus! Denna fantastiska inspirationskälla som får mig att vilja sluta jobba och bara baka. Bara göra allt detta vackra och underbara.
 
 
 
Blog Love - Pay it forward
 
Sprid lite kärlek du också!! Klistra in bilden i din blogg och tipsa om 5-10 bloggar och berätta om varför du tycker om dem. Hjälp till att sprida positiv energi, du också!
 
2 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: bloggar, inredning, inspiration, kärlek, ljusglimtar, vackert

Tjejbaciller

Söte W har nått tjejbacill-stadiet. Det gick på några dagar. Häromdagen åt han glatt upp lilla Es kex när hon inte ville ha. Men igår ville han inte ha några tjejbaciller.

Vägra-puss-stadiet kom han snabbt in i när han började på fritids. Och det gäller både hemma o borta. I hemlighet från pappa kan jag få in en och annan puss, men stackars Mr P får aldrig vara med. Några kram-kalas får man inte heller nunera, men en W-stund går bra. W-stund är precis samma sak, men vi har fått byta namn. Hittills har ändå lilla E både fått och ge kramar, men snart blir det väl slut på det med.

Det måste vara jobbigt i den åldern, kommer inte ihåg något av detta själv. För han är ju inte stor och kryper gärna och ofta upp i famnen (men bara hemma förstås), men ändå är det jobbigt med kramar och pussar. Är det skillnad på tjejer och killar? Lilla E är generös med kramar och pussar, jag har svårt att se henne sluta med det de närmaste åren. Men en vacker dag är hon väl också i nåt stadie, så jag får passa på nu när hon gillar det. Rätt som det är, är jag väl världens mest pinsamma o gamla mamma. Precis som det skall vara, eller?

Dagens

Efter lång blogg-frånvaro är jag tillbaka. Och det med dagens outfit. Vad som såg så snyggt ut i huvudet blev nåt annat. Känslan blev lite mer tönt än coolt. På fötterna har jag mina älskade gummistövlar från Calou. Jeansen o tunikan är ju ok. På det även en ok kofta. Sen var det kallt ute och även inne, så en svart fleecetröja tog liksom ner helhetsintrycket en hel del.

Inte det jag skulle haft på mej om jag tänkt lite, med tanke på att jag befinner mej på vårt konferensområde och kanske ville ge ett något bättre intryck.Visa fler inlägg