Tankar igen - fast på fel dag

Så sitter man här och väntar. Igen. Fast nu är det W som tränar. En annan sport. Och ett helt annat omklädningsrum.

Idag är det inte så mycket tankar i huvudet. Mest tomt i skallen. En intensiv vecka tar ut sin rätt. Men lite tankar finns det ju.

Tänk till exempel att vara tonåring igen. Ibland hade det varit skönt. Minns ni hur det var? Bara det här att man satte sig mitt på trottoaren, bara för att man var trött. Eller för att man var mitt inne i nåt viktigt samtal. På min tid kunde det vara om Niclas Wahlgrens nya frisyr eller vem som var snyggast i Duran Duran.

På högstadiet var det mest killar i huvudet. Jag har kvar min gamla hemkunskapsbok och jösses vad många killnamn det står i den. En del namn känner jag igen men kommer inte ihåg hur de ser ut.

Fast nu var ju inte alls bara frid och fröjd att vara tonåring. En hel del sorger hade jag ju också. Både verkligt hemska och några mer "tonårssorgliga". När Noice splittrades var en sån sorg. Eller när George Michael visade upp sin nya tjej (hahaha, jag skulle ju bara vetat hur det var).

Tja, lite sånt tänker jag på idag här i omklädningsrummet, en helt vanlig torsdag.

Tankar i omklädningsrummet del 2

Så sitter jag här igen, i omklädningsrummet när lilla E är på gympa. Denna gång har vi ljus och till och med lite värme. Inte illa det. Några föräldrar pratar faktiskt med varandra men de flesta sitter och läser eller kollar sina telefoner.

Idag tänker jag på Halloween. W fyller år precis vid Halloween, så det blir ju nästan alltid Halloween-tema på hans kalas. I år skall det bli fest och hela klassen blir bjuden. Man fyller ju bara 7 år en gång. Plus några andra kompisar. Lokal skall hyras och lekledare kallas in.

Vi skall göra egna inbjudningskort med hjälp av min kära Big Shot. Det skall bli så kul att pyssla med W. Klä ut oss skall vi göra, kanske inte Mr P men jag, barnen och lekledaren kanske (som ännu inte vet om våra planer...).

Lite sånt sitter jag och funderar på här i omklädningsrummet idag.Lilla Es fantasi

Lilla E har en väldigt livlig fantasi. Första osynliga kompisen hette Howie och Howie hittade på en massa bus, som t ex måla lite på väggar och gjorde sönder en massa saker. Sen försvann Howie och nu är det dockor för hela slanten.

Men så hittar hon på lite annat också. Sånt som hon glatt berättar på dagis. I julas kom en fröken fram och tyckte det var så mysigt att jag och lilla E skall åka iväg själva till Grekland. Det enda vi åker till är väl Kungsbacka, inte vidare exotiskt även om det kan vara riktigt mysigt också.

Eller som idag då en av fröknarna frågade vad det är för typ av tavlor jag målar, E hade nämligen berättat att jag målar tavlor. Fröken undrade om jag jobbade med det..... Nej, jag är IT-koordinator inom Västra Götalandsregionen, fick jag ju svara då. Inte vidare konstnärligt precis.

Och då passade jag på att fråga om hennes bästis. Lilla E har berättat att lilla I skall bli storasyster och byta dagis. Men nej, lilla I skall i och för sig bli storasyster men inte byta dagis.

Så vår kära lilla E har en väldans livlig fantasi och det är ju lite kul. Undrar vad det skall bli av henne. Författare kanske?
Visa fler inlägg