Gott nytt år!

Så var 2022 slut. På många sätt ett skitår (jag skyller allt på Putin) men på andra sätt var det ett helt ok år. 

Det var året som handlade väldigt mycket om innebandy. Lilla Bönan överraskade oss med att börja med innebandy och Sonen klev upp som herrjunior. Och det fortsätter under 2023, så om nån undrar var vi är på helgerna, så kan ni hitta oss i nån innebandyhall häromkring.

Det var året Sonen började på gymnasiet och Bönan på högstadiet. Annars har det inte hänt så mycket det här året. Det har rullat på. 

Nästa är hoppas jag bli ett bra år, med fred på jorden och alla i min omgivning är friska och glada. 

Nyårslöften då? Jag har bara lyckats hålla ett de senaste åren och det är att börja sticka strumpor. 

Jag kanske ska börja träna? Eller i alla fall träna mer än under 2022 (jag har registrerat 6 träningspass under året så det borde jag väl klara av). Fast jag har blivit lite lat och bekväm med åren så det känns ju lite jobbigt. 

Tänkte att jag kanske skulle bli oldfluencer, men man ska tydligen vara över 60 för att få kalla sig för det, så det sket sig direkt. 

Ska man byta jobb och förverkliga sig själv? Fast det verkar hemskt jobbigt och jag har precis fått en ny chef. Och vår avdelning flyttas och får delvis nya uppdrag. Så det känns tillräckligt ansträngande för i år. 

Kanske jag ska dricka lite mer bubbel? Har fortfarande en massa flaskor kvar som jag fick när jag fyllde 50. Det känns ju lagom hårt.

Jag kanske ska pigga upp mig lite, göra en glow-up som kidsen säger. Bromsa tantförfallet och fräscha upp mig lite. 

Ska jag börja läsa franska, gå en konstkurs eller börja med keramik? Eller vinterbada? 

Det var jobbigt bara att tänka på allt, så jag sjunker nog ner i soffan igen och kollar på Tour de ski och stickar på nästa par strumpor. 




Visa fler inlägg