Upp i ottan

Klockan är 07.10 och jag har redan varit inne i stan, ätit frukost och kollat ett avsnitt av Sveriges värsta bilförare. En lördag och klockan ringde kl 05. Det gäller att ta vara på helgen, liksom.


Fast jag hade nog helst sovit några timmar till, om jag ska vara ärlig. Men grabbarna i familjen åker upp till Stockholm för att kolla på SM-finalerna i innebandy. Och på en lördagmorgon går det bara ett tåg i timmen och det passade inte med Stockholmståget. Så det var bara att köra in dem. En morgonutflykt.

Man ser så många saker när man är uppe tidigt och kör bil. Här i förorten passerade vi några fina råddjur. Inne i stan mötte vi andra sorters djur, jag tänker på fyllesvinen 😀. Väldigt fulla människor. När jag kom hem igen mötte jag en hare. Lite kontraster. 

En hel oplanerad dag framför mig. Knäppisen ska till Liseberg hela dagen, så jag är helt ensam. Ni som känner mig vet vad som kommer hända, jag har alltid tusen planer. Framåt eftermiddagen börjar jag känna mig ensam och sjunger "All by myself (som Bridget Jones om ni minns, bortsett från rödvinet då). Sen blir det som sonen sa "du kommer ligga i soffan, dricka te och se på Sagan om ringen. Det gör du ju alltid." 

Vi får se vad som händer, men nu ska jag nog blunda lite på soffan innan det är dag att väcka dotter. Ha en fin helg alla!
Visa fler inlägg