Buss

På min väg till jobbet kan jag välja mellan tåg eller buss. Om jag får välja, tar jag helst bussen, speciellt på morgonen. Det är så skönt att få sitta still och bara åka med. Jag sitter och tittar ut över samma hus och åkrar, tänker lite men oftast är det alldeles tomt i skallen. Ibland byter jag sida i bussen, bara för att få lite ny utsikt.

För min del kommer jag till jobbet samma tid, vilket jag än väljer. På morgonen i alla fall. När jag åker hem passar det bättre med tåget.

Och det var vad jag hann med att skriva. Nu var bussen framme. Ha en bra dag, alla vänner.

Dagens kort

 
 
Eller snarare gårdagens. Söta kollegan Sofie slutar hos oss, och då måste hon ju få ett kort. Eftersom Sofie är fotograf, var jag ju tvungen att få med några kameror på kortet.
 
Sofie skall satsa på sitt fotograferande nu, så om ni bor i Göteborgstrakten och vill ha snygga foton tagna är Sofie rätt person! När hon får igång sin hemsida kommer jag självklart länka till den.
 
 

En sjuk scrappare

Jag hatar att vara sjuk. Och speciellt "messjuk", ni vet när man inte är frisk nog att jobba men alldeles för frisk för att ligga still. Sån är jag nu. Så idag åkte min älskade Big Shot fram och alla mina överblivna pappersbitar.
 
Efter att ha sorterat pappren upptäckte jag att jag har massor. Ja, det visste jag ju förstås, men att jag hade massor av stora pappersbitar kom som en glad överraskning.
 
På TV: n visas bästa filmen nånsin och samtidigt får Biggan jobba. Det är så det är att vara en nörd ute i förorten.
Visa fler inlägg