Bebisfeber

Nej, inget bebissug här. Inte hos mig. Men hos den lilla Knäppisen här hemma. När bästa och äldsta kompisen fått en lillebror har den lilla fått bebissug. Det är mycket bebisprat just nu. Namn är en sån sak, vad ska ens barn heta. När jag var i yngre tonåren hade jag det klart för mig: Robin, Oliver och Rasmus skulle de heta. 

Sen var det en period där jag inte alls ville ha barn, sen träffade jag Mr P och resten är historia. Jag ville att våra barn skulle heta Dregen och Collina. Mr P la in sitt veto, jag hävdar fortfarande att det är perfekta namn 😀. 

Den lille plutten hos grannen har inte fått något namn än. Föräldrarna är tydligen inte överens, men det är ingen fara vi har en massa förslag 😀. Pappan i familjen är från England, så namnen får vara lite internationella tänker jag och Knäppisen (undrar hur länge jag får kalla henne för det förresten).

Förslag 1: Sam, eller Samuel om man måste vara lite bestämd. Perfekt namn tycker vi och det passar bra med syskonens namn och funkar på båda språken. 

Andra förslag är Ben (eller Benjamin) eller Joey. Varför inte Chandler (fans av Friends ser ett mönster här), The Chan-man. Succé om ni frågar mig. 

Inspirerad av andra serier kan man tänka sig Leonard (Leo) eller Howard (Howie)

Men Sam är nog vårt främsta och mest seriösa förslag. 

Eftersom jag inte har foto på den lille plutten kommer här en av de första bilderna på mina små pluttar: Dregen och Collina 😉



Visa fler inlägg