Superviktigt och nördigt!

På förra scrap-maran hände det otänkbara - min scrapväska gick sönder. Botten ramlade igenom..... Jag lyckades ändå trycka ihop den och få med mej hem. Allt detta hemska hade jag förstås förträngt inför lördagens mara. Tills jag bar upp väskan till hallen och botten föll ut. Bara att ta fram silvertejpen och tejpa. Undersidan, insidan, botten och ja, överallt. Den håller ihop si så där nu. Men nu måste jag bara ha en ny väska. Det är ju jätteviktigt, eller hur!
 
Det finns några att välja på: 
 
Antingen kan man ta samma som jag hade denna gång, från Slöjddetaljer. Fast det är inte riktigt scrapväska och eftersom den bara hållit i två år, kanske inte den mest stabila väskan. Och så är den rätt ful. Men billigast. 
 
 
Jag har alltid drömt om en riktig scrapväska. Men mängder av fack och fina färger. Och minsann, i en butik på Backaplan, CiLi in papers, finns det 3 olika varianter! 
 
Det finns denna från Everything Mary:
Rätt fin, många fack och rätt stor. 
 
 
 
Sen finns denna fina från We R Memorykeepers. Så himla fin i turkost.... Och den har hjul som kan snurra 360 grader. Bara en sån sak! 
 
 
 
Och så finns ju denna, också från We R Memorykeepers. Den allra senaste finaste modellen The New 360 Crafters Rolling Bag. Du hör ju på namnet hur fantastisk denna är! Och färgerna! Tänk dej när jag går till mina scrapmaror med en rosa väska! Det kan ju inte bli mer rätt.
 
Och om du inte tror mej, kolla in Youtube-klippen där man visar hela tjottafräset! Hur mycket som får plats, hur smidigt den kan vikas ihop och i det andra klippet ser ni det mest nödvändiga med hela grejen. Ser ni det?
 
 
 
Såg ni det? Mugghållaren?? Jag menar, vem behöver inte ha med sig en mugghållare när man skall scrappa. Det säger ju sig självt, eller hur! Det verkar ju jättesmidigt att ha vätska just där..... 
 
 
Men med eller utan mugghållare så är jag förbaskat sugen på en rosa, randig New 360 Crafters Rolling Bag.... Och efter en hel del tvång har även Mr P tvingats se på klippen, och oerhört entusiastiskt håller han med. Klart du skall ha en sån ("så slipper jag se mer filmer från tråkiga mässor och höra mer tjat"). Och jag måste ju ha den typ nu, innan nästa mara..... Måste bara åka till Backaplan. 

Jag + Göteborg = SANT

Igår promenerade jag från Masthuggstorget till Lisebergshållplatsen. Över Järntorget, genom Haga, längs Vasagatan och upp på Avenyn, sen ner till Gårda och till stationen. Och jäklar vad jag älskar den här stan!
 
Jag älskar att det blåser när man är nära hamnen!
 
Jag älskar Järntorget, de vackra blommande träden och allt liv och rörelse.
 

Jag älskar Haga! Folket, husen, fiken med sina uteserveringar, butikerna och atmosfären. En energiboozt.
 

Jag älskar att gå längs Vasagatan och alla studenter som är däromkring.
 
Jag älskar att komma till Avenyn och gå längs alla uteserveringar som finns där också.
 
Jag älskar spårvagnarnas gnisslande och cyklisternas plingande.
 
Jag älskar när man går längs ån i Gårda och ser siluetterna från Liseberg bakom Gothia Towers.
 
 
Jag älskar blommorna och träden som knoppas. Och änderna som simmar omkring.
 
Jag älskar att alla är glada och ler.
 
Jag älskar att höra att jag är en trevlig människa från någon okänd.
 
Jag fullkomligt älskar våren i Göteborg!!!! Det finns nästan inte någon bättre plats att vara på.
 
Sen satte jag mej på tåget och åkte hem till förorten. Och här är det bra också. Riktigt bra. Men samma känsla som jag har för Göteborg, det blir det aldrig här...

Får se det positivt

Man brukar ju säga att inget ont som inte har något gott med sig. Och det stämmer med min senaste veckan. En morgon vaknade jag med värsta värken i ryggslutet. Främst på vänster sida. Det känns precis som om jag har sträckt mej eller som värsta träningsvärken, man kan ju undra vad jag sysslat med den natten. Värken håller i sig fortfarande efter snart en vecka och är värst när jag sitter ner.
 
Så jag får stå upp hela dagarna på jobbet, och det är ju jättebra! Man bränner visst tre gånger så många kalorier när man står upp och jobbar än när man sitter ner, och det är ju jättebra! Sen måste jag röra på mej hela tiden när jag står och jobbar, annars känns det som om jag stelnar till, ännu mer förbränning alltså. Raska PW:s funkar alldeles utmärkt, så det får jag göra mer av tills ryggen är bra, alltså ännu mer förbränning. Men sitta funkar inte.... Och speciellt inte att resa på mej. Trappor går sisådär, uppförsbackar är lite jobbigt och skarpa svängar till vänster. Men så länge som det är rätt plant underlag med högersvängar, då går det alldeles utmärkt att träna.
 
Och om det är någon vän av ordning som undrar: jag skall träffa min massör senare i veckan och rätta till det som går att rätta till.
 
 
 
(Jag blev lite inspirerad av Cath's corner och hennes roliga selfies, fast jag ser mest ut som en rynkig Ulla Skoog....)
 
 
Visa fler inlägg