Träningskläder

Jag gillar roliga och snygga träningskläder. Jag har aldrig på mej dem, mer än när jag tränar (och det är ju inte hälften så ofta som jag borde och skulle önska) men det är ändå kul att kolla in. 
 
Idag hittade jag dessa! Så underbara att jag nog måste köpa dem. 
 
Eller kanske dessa
 
 
Sen så såg jag dessa, och visst måste man ha såna här! Träningen skulle ju gå så mycket bättre om man var en Transformers! 
 
 
 Så nu tar jag en bit tårta till och funderar vilka jag skall köpa. 
 
Trevlig helg!

Mera som Lill-Babs!

När beskedet om Lill-Babs bortgång kom, svämmade nätet och media över med hyllningar. Jag har egentligen inte någon relation alls till Lill-Babs, ingen av mina föräldrar har nånsin lyssnat på henne och jag har heller aldrig träffat henne. Men ändå slås jag av vilken fantastisk människa hon verkar ha varit. Vilken fantastiskt känsla det måste vara, att vara hennes anhöriga och få höra dessa underbara ord mitt i sorgen. 
 
Det finns ingen som har något ont att säga om henne alls. Vem hon än mötte, tog hon sig tid till att vara trevlig. En genuint vänlig och omtänksam människa. Egenskaper som fler i vår värld borde lära sig. Såg på morgon-TV i helgen och där sa en journalist att alla borde "Lill-Babsifieras", speciellt unga artister. Och jag håller med. Inte bara unga artister, utan jag tycker nog att ALLA borde Lill-babsifieras. Världen behöver mer vänlighet och omtänksamhet, och mindre själviskhet och lättkränkthet. Nu menar jag inte glättigt och påklistrat, utan en normal vänlighet till sin omgivning. 
 
Själv skall jag försöka bli bättre på det, från och med nu. Jag skall vara vänlig och trevlig mot folk jag möter. Jag skall bli mer omtänksam mot mina vänner och släkt. Jag skall försöka att alltid ha ett vänligt ord över när jag pratar med folk. Och jag uppmanar dej som läser detta, att göra det samma. Tillsammans Lill-babsifierar vi världen. Från och med nu! 
 
 
 
 

Sista dagen av tjejhelgen

Måste erkänna att vi idag var rätt trötta. Från början hade vi tänkt göra någon trevlig utflykt, åka till Marstrand eller på picknick nu när vädret skulle bli så härligt. Men när väl vi vaknat idag, orkade vi inget. Vi slappade lite, röjde lite i trädgården och Knäppisen spenderade mycket tid i soffan och bara vilade. Själv sov jag middag på soffan ute på altanen. Premiär för i år. Jag älskar att ligga på soffan där och sova.

Efter att ha premiärlunchat på altanen och, som sagt, vilat middag, åkte vi en kort sväng till pappsen. Sen hem och krama om boysen, som kommit hem från innebandycup i Örebro. Och det var dagens aktiviteter. Inte många knop idag. Men en skön helg har det minsann varit och vi har haft roligt hela tiden. Nu laddar vi för en ny vecka och ytterligare en fullspäckad helg. Denna gång i gymnastikens tecken. 


Visa fler inlägg