Dagens piff

Alla hem har väl nån plats där alla papper hamnar, en skräphörna. Vi har haft en hylla i matrummet där allt hamnar: gamla räkningar, barnens teckningar och annat skräp. Här har vi också fått plats med kokböcker, gamla telefoner, presentkort mm. Själva hyllan är en gammal badrumshylla som hamnade där högst tillfälligt, trodde vi.
 
Efter drygt två år stod den fortfarande kvar. Och i drygt två år har den stört oss och varit rätt skämmig när det kommit gäster.Men i dag åkte den ut! Och ersattes av en hederlig Billy. Vilken skillnad det blev! Vi fick mer plats för böckerna och ändå blev det rymligare.
 
Och om nån undrar vad som hände med den gamla hyllan, så åkte den ner till badrummet där den hör hemma. Synd bara att det skulle ta två år.

Så jäkla härligt

Hemkommen från dagens scrap-mara hos Scrapbook etc, kan jag bara konstatera att det är så jäkla härligt med dessa maror. Vi sitter i 9 timmar i butiken och scrappar, babblar, skrattar, äter och inspireras. Inspireras av allt härligt material och av varandra. Att sitta där med Veronica, Suz, Gisela, Josefin (äntligen tillbaka från andra sidan jorden) och alla andra tjejer, det är så härligt avkopplande. Precis vad jag behöver en gång i månaden. Att bara sitta där och göra precis vad jag vill, det är så jäkla härligt!

Hundvakter

Vi bytte barn mot hundar i helgen. Farmor och farfar tog kidsen och drog till faster o kusin i Surahammar. Och vi fick äran att ha hand om tre små golvmoppar.Nu skall jag villigt erkänna att dessa små trasselsuddar är väldigt snälla. De ligger och vilar mest hela tiden. Men ut skall de ändå. Fem gånger om dagen, farfar har lämnat tider. Så man hinner ju inte mycket annat.
 
De saknar sin matte och husse, det märks. Vart man än går har man minst en hund runt benen. Och sitter man i soffan ligger det alltid en i närheten, eller helst på mig. Det är rätt jobbigt för en som mig som verkligen inte gillar att ha djur så nära.
 
Nu är det bara några timmar kvar innan denna byteshelg är över. Det skall bli så skönt att få hem kidsen och bli av med dogsen. För visst är det tyst här hemma, vi har vilat och slappat hela helgen. Men nu vill jag ha liv och rörelse här hemma igen.
 
Visa fler inlägg