Hej 2020!

2019 är nu över och jag kan summera ett helt okej år. 2020 väntar och jag tänker fortsätta fira mitt femtionde levnadsår. Firandet kom av sig lite när vi fick en mindre bassäng på nedervåningen, men nu tar jag nya tag.

För 2020 önskar jag:
- att jag hittar tillbaka till min kreativitet. På alla plan. Jag vill känna glädjen igen när jag skapar.
- att jag kommer på vad jag vill bli när jag blir stor. Har ett bra jobb, fina kollegor och en fantastisk chef, men vill ändå gör något helt annat. Frågan är bara vad.
- att mina nära och kära får må bra och känna kärlek och lycka. För en del väntar tuffa tider men jag önskar att de ändå kan känna kärlek och glädje emellanåt.
- att vädret blir bra. Utan svinkallt i vinter eller en för torr sommar. Men en varmare sommar än 2019, då jag mest frös. Jag vill ha värme och lagom med regn.
- att vi kan få det lite lugnt och klara oss från större renoveringar och sånt. Köksrenovering och vattenskador har vi prövat på och det kan jag klara mej utan.
- att alla hatare inser vad de håller på med och växer upp. Jag har svårt att tro att det är så många där ute vars föräldrar uppfostrat dem till att det är okej att hata. Och bara lägg av med att hata barn på nätet. På riktigt! Att hata Greta eller lille bebis El Rafai-Schyffert, vad fan är det med er?

Vi firar nyåret på Tjörn, i mjukisbyxor och strutsbiff till middag. Och jag hoppas att alla får en fin nyår och ett gott nytt år! 


Visa fler inlägg